3 чувствени прически, които доминират есента - накъсана каскада, мек боб и ретро-пикси. Вижте колко красиво стоят (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
3 чувствени прически, които доминират есента - накъсана каскада, мек боб и ретро-пикси. Вижте колко красиво стоят (Снимки):
11538

Пролетта и лятото ни позволиха да експериментираме буквално с всичко, което можеше да си представим, защото знаехме, че годината е пред нас. Не е ясно какво ни очаква през следващата, но все пак, нека хвърлим поглед в бъдещето и започнем да се подготвяме не само за основните тенденции от есенно-зимния сезон , но и за най-модерните прически за есента.

Смяната на модния сезон означава, че е време да започнете да мислите за нова прическа или дори цвят на косата. Ако говорим за най-модерните варианти за боядисване на коса, тогава изборът е доста голям и това може да създаде трудности при окончателното решение. Но що се отнася до най-модерните женски прически за есента , струва си да се подчертаят 3 основни прически. Те се различават коренно една от друга, което ви позволява да направите избора много по-бързо.

Накъсана каскада

накъсана каскада с бретон

Тенденцията на многослойната прическа е вдъхновена от 90-те и всички емблематични телевизионни предавания от 90-те, които най-вероятно сте изгледали по време на карантината. Накъсаната прическа ще работи чудесно както с дълга, така и с къса коса.

многослойна накъсана прическа

Освен това, ако по-рано многопластовата прическа се препоръчваше да се избягва от всички, които имат къдрава и чуплива коса, сега тази прическа изглежда много необичайно и дори загадъчно именно на такива коси.

многослойна каскада средна коса

 Така че накъсаната каскада  заслужава внимание не само поради присъствието си сред доминиращите есента прически на 2020 г., но и заради възможността да се изпълни на всякакъв тип коса.

многослойна каскада дълга коса

многослойна каскада с бретон

Мек боб

мек боб права коса

Прическите с къса коса като цяло са най-търсените през последните няколко години. Но що се отнася до най-модерните прически за есента на 2020 г., тенденцията на мекия боб печели все повече и повече фенове. Правата линия на подстригване на прическата трябва да е възможно най-ясно изразена, което изисква специално внимание. Но точно поради това, мекият боб ще добави добър обем на косата и ще я направи свежа.

мек боб есен

мек боб в русо

мек боб интересен цвят

Ако не сте готови за боб, тогава можете да оставите дълга косата. Правата линия на подстригване ще бъде ефектна дори в този случай.

Ретро-пикси

Одри Хепбърн пикси

Пиксито често изглежда като плашеща перспектива за жена, която се помни само с дълга коса. Но ако отдавна си мислите за значително съкращаване на дължината, тогава есента на 2020 е идеалното време да го направите. Най-уместно е да вземем пример за такива прически от ретро иконите на стила и красотата: Туиги, Еди Седжуик и Одри Хепбърн ще бъдат идеалният стандарт за модерно ретро-пикси .

Натали Портман пикси

прическа ретро пикси

пикси в ретро стил

къса прическа ретро

пикси в ретро визия

ретро пикси чуплива коса

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft