4 типажа жени, които привличат като магнит мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
4 типажа жени, които привличат като магнит мъжете
1730
4 типажа жени, които привличат като магнит мъжете

Какви жени привличат мъжкото внимание? Колкото и допирни точки да има между господата, толкова това зависи и от индивидуалните нужди на мъжа. За някои е важно жената да умее да готви добре, други търсят идеалната физическа форма и т.

н. Но има 4 типа личностни характеристики, които биха предизвикали мъжкия интерес.

Тази, която може да изслушва

Казват, че мъжете се влюбват с очите. В това има голяма доза истина и все пак, настъпва момент, в който емоциите започват да улягат и освен красивата външност, мъжът започва да търси други по-важни и дълготрайни във времето качества в една жена. Добрата комуникаторка, тази, която умее да изслушва, дори понякога без да дава съвет, която е емоционално достъпна и насреща за споделяне на хубави и трудни мигове е партньорка, която много мъже биха искали да имат в живота си.

Тази, която му създава усещане за комфорт

В социалните мрежи, в заведенията, по улиците, в близкия ни кръг имаме много примери за двойки, които на пръв поглед изглеждат сплотени, щастливи. Още една истина, която не бива да пропускаме е, че в много връзки мъжете не се чувстват комфортно в компанията на партньорката си. Може би е взаимно, може би не си споделят достатъчно за желанията, които имат един към друг. Усещането за комфорт понякога е мълчаливо гушкане, чаша кафе приготвена с любов, усещане за липса на драма, конфликти.

Грижовната партньорка

Може би сте забелязали, че в известен смисъл мъжете са като малки деца. Те искат постоянно вашето внимание и прояви на грижа, да се чувстват специални. За грижовна биха приели партньорка, която не само е добра домакиня, но и такава, която може да отговори на техните емоционални нужди.

Грижата в една връзка се случва естествено и е задвижвана от любовта, която изпитваме. Грижата винаги се смята за привлекателна.

Тази, която е инициатор

Въпреки че би трябвало мъжът да е този, който да е по-инициативен, особено в началото на една връзка, някои господа намират за привлекателни добрите организационни умения на евентуалната си партньорка. Разбира се всичко трябва да е умерено, за да не се „открадне“ мъжката роля. Инициаторката на пътувания, вечерни забавления, дори домашната вечеря е отговорна и добре организирана жена, която умее да създава приятни емоции на хората, които прекарват време с нея.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft