5 дати през 2024, които са идеални за сключване на брак - гарантират щастлив, дълъг и страстен семеен живот!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
5 дати през 2024, които са идеални за сключване на брак - гарантират щастлив, дълъг и страстен семеен живот!
2250
5 дати през 2024, които са идеални за сключване на брак - гарантират щастлив, дълъг и страстен семеен живот!

През 2024 г. ще има няколко благоприятни дни за сключване на брак – не ги пропускайте!

5.

През февруари 2024г

Февруари 2024 г. ще бъде особено силен енергиен месец от годината. Ако отдавна търсите подходяща дата за сватба, обърнете внимание на 17 февруари 2024 г. Съвпадът на Венера и Плутон в съзвездието Водолей ще създаде дълбока емоционална връзка между партньорите, която ще бъде особено силна. А секстилът на Юпитер в Телец и Сатурн в Риби ще помогне на младата двойка да придобие доверие във финансовия сектор. 

брачна двойка

4. През март 2024г

Краят на март, или по-скоро 21 март 2024 г., ще донесе щастие в семейния живот на много младоженци. Всичко е свързано с конвергенцията и съвпада на Венера и Сатурн, както и с нарастващата фаза на Луната. Смята се, че растящата фаза на луната е най-доброто време за брак. Енергията на такъв брак ще бъде стабилна, без резки възходи и падения. Съвпадът на Венера и Сатурн в съзвездието Риби ще създаде здрава основа за младоженците. Сатурн се свързва с дългосрочни планове, това е нашата планета на „стабилност“. Този аспект ще помогне на влюбените да изградят стабилна и дълготрайна връзка.  

3. През май 2024г

Краят на май също се счита за благоприятно време за брак. На 23 май ще има съвпад на Юпитер и Венера в съзвездието Телец. Юпитер, планетата на "голямото щастие", се стреми към експанзия и богатство в различни области в зависимост от аспектите и транзитите. Съвпадът на тази планета с Венера, планетата на любовта, в съзвездието на семейството Телец ще даде на младоженците стабилност в семейните дела, а къщата ще бъде особено уютна. 

двойка сватба

2. През юни 2024г 

Лятното слънцестоене е една от най-добрите дати за сключване на брак. Вярва се, че ако се ожените на този ден, природните сили ще предпазят влюбените от нещастия. Ако искате лятна сватба, тогава разгледайте по-отблизо датите 20-21 юни. През този период, освен лятното слънцестоене, ще има нарастваща Луна в Стрелец, която ще даде благословия на международните бракове. През този период Слънцето, Венера и Меркурий ще бъдат в съзвездието Рак - един от най-„домашните“ знаци на зодиака. 

1. През септември 2024г 

Числото 9 в нумерологията има специално значение. Смята се, че енергията на това число е мистична, свързана с по-висша цел. Бракът, сключен на 9 септември 2024 г., ще бъде защитен от Висшите сили от всяко негативно въздействие. Венера във Везни през този период ще добави хармония и баланс в брака. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft