5 добри причини защо жените трябва да гледат порно! То направо си е полезно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
5 добри причини защо жените трябва да гледат порно! То направо си е полезно!
1352
5 добри причини защо жените трябва да гледат порно! То направо си е полезно!

Мина времето, когато порното беше табу, а мастурбацията беше лошо нещо, особено за жените. 

Порното може да бъде невероятен инструмент за подобряване на вашето сексуално удовлетворение, както от себе си, така и с потенциален партньор. Това може да ви помогне да се задълбочите по-дълбоко в собствената си сексуалност, да научите повече за противоположния пол и да откриете нови неща, които никога не сте знаели, че сте харесали в леглото.

Резултатите от ново изследване показват, че жените, които гледат повече порно, се радват на по-задоволителен сексуален живот, включващ по-интензивни и по-чести оргазми, пише в. "Daily Star".

Сред ползите от филмите за възрастни за представителките на нежния пол е и по-лесното възбуждане както по време на секс с партньор, така и при самозадоволяване.

Изследването, публикувано в сп.

"International Journal of Environmental Research and Public Health", е обхванало 2433 жени от САЩ и Унгария, които анонимно са отговаряли на въпроси, свързани със сексуалния им живот.

Резултатите показват, че по-честото гледане на порно се свързва с по-лесно възбуждане, по-малко затруднения в достигането до оргазъм, и по-редовни и интензивни оргазми при самозадоволяване, предава БТА.

Проучването оборва широко разпространеното схващане, че жените, които гледат повече порно, са по-нещастни във връзките си, както и че филмите за възрастни влияят неблагоприятно върху сексуалните отношения между партньорите, отбелязва авторът му Шон Макнабни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft