5 женски имена, които носят голяма сила и енергия на притежателките си

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
5 женски имена, които носят голяма сила и енергия на притежателките си
3025
5 женски имена, които носят голяма сила и енергия на притежателките си

Всяко име, независимо от своя произход, значение и нумерологични вибрации, играе огромна роля в живота на своя притежател. Ще се съгласите, че някои от най-популярните женски имена и по света, и у нас, са заредени с изключително силна енергия.

Ако ви предстои да изберете име на момиченце, вижте значението на 5 от тях, разтълкувано от rambler.ru:

 

Ирина

Енергетиката в комбинацията от тези пет букви е една от най-силните.

Жените, които са наречени с името Ирина, често отбелязват, че животът им е пълен с интересни събития. Ирина се радва на благополучие, успех и е много красива, силно сексуална, извънредно принципна и умна. Всичко това я прави една от най-прекрасните делови и самостоятелни жени, много умели в бизнес начинания.

Името е древногръцко, означава „мир“. Православната църква чества Св. Мъченица Ирина на 5 май.

 

Наталия

Наталия се отличава със стабилна енергия. Да прекършиш тази жена е практичеки невъзможно. Ако в други имена силата или слабостта вземат превес, при Наталия всичко е изключително балансирано и тя постига най-добрите и стабилни резултати във всички начинания.

Тази жена има хармонични черти, разбира се с всички хора. Понякога да има мистично излъчване – имено нейната тайнственост е пленителна за мъжете. Това име притежава аура, която привлича силно, има изявени лидерски качества. Наталия се превежда като „рождена“ от латински, празникът е на 26 август.

 

Татяна

Татяна е искрен, топъл, „уютен“ човек, в нейно присъствие всички се чувстват спокойно. Притежава силно изразено достолепие, царственост и семейни ценности – в нейния дом често е пълно с гости, в личния ѝ живот обикновено всичко е добре, не е чудно, че името се свързва с добра организираност.

Никой не може да възпита децата в толкова задушевна обстановка, каквато тя би могла да осигури.

Понякога с нея е толкова спокойно, че чак е скучно, но това е пренебрежим минус на фона на страхотните качества, които притежава тази „приказна царица“. Честваме Св. Татяна на 12 януари.

 

Виктория

Притежателките на това име са родени да побеждават - Виктория означава „победа“ на латински. Разбира се, и те имат свои слабости, но преобладават неизчерпаемите им сили и възможности.

Викториите имат огромна енергия и желание да дадат най-доброто от себе си на света, успешно се състезават с мъжете.

Те намират по-трудно своята половинка за цял живот, отколкото други жени със силни имена, защото с Виктория не е лесно да се живее под един покрив – към нея е нужен особен подход. Но съпругата, наречена с това име, никога няма да остави мъжа си, ще решава рамо до рамо с него всички проблеми.

Нейният имен ден се празнува на 11 ноември.

 

Елена

Елена се превежда като „светла“ или „ясна“.

Жените, наречени с това име, имат много достойнства и само един недостатък – рядко използват своето въображение. Но благодарение точно на това рядко ревнуват, което си е качество.

Елена въплъщава в себе си качествата на учител, началник и истински приятел. Притежава много знания и информация, тя е чудесна майка и въобще жена, привличаща околните с това, че е способна да обича навеки и не е способна на предателство.

Св. равноапостолна царица Елена честваме на 21 май.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft