5 зодии ще печелят пари като за световно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
5 зодии ще печелят пари като за световно!
18215
5 зодии ще печелят пари като за световно!

Ето кои са зодиите, които притежават безумен късмет и печелят пари много по-бързо и лесно от другите.

 

Близнаци 
Астролозите в един глас казват, че този знак е най-успешен. Общителността и харизмата им отварят всички врати и разоръжават и най-строгите хора.

Близнаците бързо намират важни връзки и опознават правилните хора. Отвън изглежда, че в тяхната среда има хора от всички професии. На този фон изгодните оферти и парите сами намират хортаа, родени под този знак. Няма нужда да се изненадвате, ако близнаците изведнъж получат голямо наследство или спечелят голяма награда в лотарията. Изглежда, че самата съдба е обезоръжена от гъвкавия ум на Близнаците и през цялото време ги обича. 

 

Скорпион
Този зодиакален знак има невероятен инстинкт и винаги е в точното време на правилното място. Ако Скорпионът не може да реши трудна ситуация за дълго време, най-често тя се решава сама по най-благоприятния начин. Представители на този знак са безразсъдни и могат лесно да ударят джакпота в играта. Освен това те знаят как да умножат печалбата си. 

 

Стрелец 
Хората, родени под този знак, най-често печелят оборудване и пътувания в лотариите. Те няма да бъдат изненадани, когато намерят пари на улицата. Не само на улицата, но и в живота на Стрелецът открива повече, отколкото губи, а понякога дори се чудят как така животът им върви толкова добре. Тук се добавя и фактът, че желанията на Стрелецът се изпълняват като с магическа пръчка и се формира една доста ярка картина на живота им.

 

Телец 
Неговият успех не пада от небето, а се постига чрез упорита работа и отдаденост. Телецът не е достатъчен за една победа - ако се качи на правилните релси, ще се възползва максимално от ситуацията и няма да го сподели с никого. Звездите му отреждат много печалби в лотариите, а съдбата редовно хвърля Телецът към добри познанства. 

 

Рак 
Хората, родени под този знак, имат късмет във финансови инвестиции. Чувствителната интуиция им казва кои са най-добрите сделки и по-малко рисковите схеми. Следователно Ракът рядко може да фалира. Същото може да се каже и за семейния им живот. Ракът може да избере партньор, с които лесно се изграждат взаимоотношения. Ето защо в семейството рядко съществуват разногласия, а благосъстоянието нараства благодарение на късмета на Рака в спестяванията. 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft