5 години Pulse Gym Shop

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
5 години Pulse Gym Shop
2085
5 години Pulse Gym Shop

Водещият доставчик на фитнес уреди и аксесоари в България отбеляза 5 години от създаването си. Компанията „Pulse Gym Shop" е част от семейството на лайфстайл веригата „Pulse Fitness & Spa", които разполагат с най-голямата мрежа от фитнес клубове у нас.

"Щастливи сме, че в един доста специфичен пазар, какъвто е българският, вече 5 години налагаме успешно своя креативен подход, нарастваме, развиваме се с отлични темпове и се радваме на верни партньорства, които високо ценим!" заяви Марин Димитров, управител на „ Pulse Gym Shop” по време на стилно тържество.

Той подчерта, че благодарение на подкрепата и доверието на Паскал Дойчев, собственик на компанията, екипът на „Pulse Gym Shop" има свободата да прилага и развива модерен бизнес модел базиран на световните тенденции в този бранш.

Пред гостите Марин Димитров представи бъдещите планове на компанията, включително портфолио и  нови проекти.

Преди 5 години „Pulse Gym Shop" започна с внос на фитнес уреди като постепенно разшири гамата от продукти и услуги налагайки множество иновации на българския пазар. Днес фирмата успешно развива и своя онлайн магазин „ Pulse Gym Shop" .

 

Предлага също така проектиране, изграждане и обзавеждане на фитнес центрове, и такива в хотели и домашна среда. 


 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft