6 коригиращи прически за миньончета, с които ще пораснете визуално в хорските очи (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
6 коригиращи прически за миньончета, с които ще пораснете визуално в хорските очи (Снимки):
3771
Източник: i-woman

Всички знаем, че прическата е способна да направи чудеса с лицето ни - да скрие масивната брадичка, да стесни и издължи визуално лицето или пък да скрие бузките и оформи скулите ни. Но това далеч не е всичко, което една подходяща прическа може да направи!

Оказва се, че фризурата може и много повече - да ни издължи оптично , така че да „удари рамо” на миньончетата с няколко илюзорни сантиментра .

С тези коригиращи прически ще се извисите в очите на околните - в буквалния смисъл. Представяме ви 6 прически за миньончета :

1. Боб

боб за ниски жени

боб с издължаващ ефект

Бобът е постоянен тренд и все още е изключително популярен. Прическата над раменете и по-къса дължина около тила помага за омекотяване на чертите, така че е идеален вариант за дребнички жени с квадратно или по-остро лице, които искат да разкрият врата си, добавяйки няколко сантиметра.

боб за миньончета

2. Миди

прическа миди

Ако не сте фен на късите прически, можете да заложите на миди или иначе казано - средна дължина. Този стил едва докосва раменете и ще направи торса ви да изглежда по-издължен.

издължаваща прическа миди

3. Боб Каре

боб каре коригиращо

Боб каре се отличава със закачлива структура, доста често и леки вълни. Това е една от най-популярните тенденции през 2020 година, благодарение на Оливия Уайлд.

къдраво боб каре

4. Лоб (Лонг боб)

прическа лоб

Ако освен нисък ръст, имате и кръгло лице, това е вашата перфектна прическа. Лобът или дългият боб ще ви даде нотка свежест, изостряйки чертите ви и акцентирайки на брадичката ви.

лоб за кръгло лице

5. Гарсон

гарсон за нисък ръст

Прическата гарсон е вечна класика, която днес е възродена като тенденция. Характерното тук е, че леко покрива ушите, разкрива врата изцяло, като същевременно придава обем в горната част на главата.

гарсон за миньончета

6. Мълет

прическа мълет

Друг стил, който се завърна от 90-те години, е мълетът. Тази „кройка” е оригинална, но малко рискована, освен ако не обичате експериментите. Създава безгрижно усещане и свежо настроение. Бихте ли се осмелили?

прическа мълет нисък ръст

коригираща прическа мълет

Още красиви варианти може да видите в галерията към статията:

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft