7 неща, които гинеколозите няма да ви кажат, а биха искали!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Женско здраве
7 неща, които гинеколозите няма да ви кажат, а биха искали!
21256
7 неща, които гинеколозите няма да ви кажат, а биха искали!

Но наистина на тях не им пука, ако сте забравили да се обръснете краката!

Има някои неща, които са факт, когато става въпрос за редовни прегледи при гинеколога: вие може би ще намерите стола за неудобен или ще се чудите какво точно става в главата на вашия гинеколог, когато ви разглежда “там долу”.

За да ви помогнем да спрете с безпокойствата ви ето 7 неща, които акушер-гинеколози наистина искат да знаете по отношение на редовните ви посещения. Така че ето това са нещата, които гинеколозите искат да споделят с вас, за да премахнете чувството за срам.

1 Вашето окосмяване

Дали сте били на коло маска или сте забравили да си обръснете краката? На кого му пука? Разбира се, че на гинеколозите изобщо! Те са толкова внимателни към пациента и не се интересуват ни най-малко, независимо дали имате или нямате косми.

2 Вашият сексуален живот

Каква е вашата бройка? Винаги ли използвате презерватив? Противопоставянето на тези въпроси е грешно, защото те ви задават тези въпроси и няма правилен или грешен отговор.

Те не се опитват да ви съдят, те просто искат да ви помогнат да сте здрави.

3. Казвайте им за сърбеж, миризма или парене

Вашият гинеколог трябва да бъде информиран за всички промени във вашето състояние.  В крайна сметка, освен ако не им споделите че нещо не е наред те не могат да ви помогнат да решите проблема.

4. Как изглежда вагината ви

Пръстовите отпечатъци на всяко човешко същество, са различни, по същия начин и  вулвите при жените. Срамните устни могат да бъдат с различни форми, размери, форми и цветове. Жените не трябва да мислят, че те трябва да изглеждат по определен начин.

5. Сексуални усложнения

Вашите гинеколози искат да имате добър сексуален живот. И това не означава, че нещо не е наред с вас, ако нямате такъв или че не трябва да го споделите с вашия лекар. Повечето жени са с идеята, че не трябва да имат никакви сексуални проблеми, особено когато си млад. Но това просто не е така. В действителност, изследване показва, че 30 процента от жените страдат от болезнен секс. В действителност, тези сексуални проблеми могат да имат дори по-млади жени.

6. Да не пропуснете вашия преглед, защото имате менструация

Нека да го кажем направо: менструалната кръв не плаши вашия гинеколог! Така че ако прегледът се падне на тези дати, не сменяйте уговорения час. Ражданията са по-скоро “кървави” и те ни уверяват, че прегледът по време на цикъл изобщо не е проблем.

7. Секс подробности

Знаейки за сексуалния ви живот, като се брой и това какъв видове секс правите (вагинален, анален, орален, и т.н.) ще помогне на гинеколога да ви предложи най-добрите грижи. Те не са в кабинета, за да ви съдят. Те искат само да ви помогнат чрез изследване за всички полово предавани болести и консултиране за безопасен секс.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft