Агнешко Качиаторе

вход през zajenata.bg
Агнешко Качиаторе
admin
Добавена от: admin
7542
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

агнешко месо
бял пипер
сол
брашно
зехтин за пържене
пресен розмарин
няколко скилидки стар чесън
няколко рибки аншоа
бял винен оцет
чаша бяло вино
(продуктите са на око, според броя на порциите)

Нарязваме месото на хапки и го осоляваме. Подправяме с бял пипер. След това овалваме хапките в брашно. Отново осоляваме и отново овалваме в брашно. Загряваме зехтин в тенджера. Поставяме месото в него заедно с клонка розмарин.
Докато месото се пържи поставяме няколко скилидки чесън и малко розмарин в дървено хаванче. Счукваме ги със сол, а после прибавяме и няколко рибки аншоа. Пак чукаме и разбъркваме добре. След това напълваме хаванчето почти до горе с бял винен оцет. Разбъркваме тази смес много внимателно.
Изсипваме я в тенджерата и покриваме ястието с капак. Задушаваме го на тих огън около 20 мин. След това доливаме и малко бяло вино, разбъркваме и отново задушаваме за няколко минути.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft