Агнешко с лучен сос
    
    
    
                
            
                24 Февруари 2012
            
            
            11924
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	500 гр. лук кромид стар
	10 гр. масло
	5 мл. доматено пюре
	800 гр. агнешки котлети
Нарежете лука наситно и го запържете в маслото до златистожълто. Добавете доматеното пюре, сол, черен пипер и 1/2 ч.л. месен бульон. Налейте малко вода и оставете лукада се задуши, докато омекне. След това го претрийте през цедка. Изпържете котлетите в масло и ги поръсете със сол и черен пипер. Всяка порция залейте отгоре с лучения сос и сервирайте с подходяща за сезона салата.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








