4 Февруари 2013
                
                47529
            
                                                                        Английска диета меню за първи и втори ден
                                                                                                
                            Английска диета меню за трети и четвърти ден
                                                                                                Английска диета меню за пети и шести ден
                                                                                                Съвети за Английската диета
                                                                                                След провеждането на диетата
                                                            
                Английска диета меню за трети и четвърти ден
	3 и 4 ден
	Закуска: кафе с мляко без Захар, парче хляб, половин супена лъжица масло, половин лъжица мед.
	13.00: чаша месен или рибен бульон, 150-200 г варено месо, риба, 2 супени лъжици зелен грах, 1 парче хляб.
	16.00: една чаша мляко или чай, половин лъжица мед.
	19.00: 2 яйца или 50 г кашкавал или месо (риба), или постна шунка, или чаша мляко, 1 парче хляб. 
Диета
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







