Бебешки сладолед - вкусен помощник при никнене на зъбки
    
    
     
                
            
                28 Юни 2014
            
            
            16477
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    3 моркова среден размер, предварително добре измити и почистени
220 грама праскови
100 грама пудра захар
220 мл. вода
Нарежете морковите на по-големи парчета и ги сварете в малко количество вода за около 3 минути. След това ги изцедете добре и оставете морковите да се охладят 5-10 минути.
Сложете ги в блендер и добавете добре обелените праскови, предварително нарязани на парчета, пудрата захар и водата. Разбийте, докато получите хомогенна маса.
Получената смес поставете във формички за сладолед, отгоре потопете по една дървена клечица и оставете да се замразят добре.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








