Как се прави бисквитена торта-лесни рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бисквитена торта с нишесте
1372334
Бисквитена торта с нишесте

Бисквитена торта с нишесте

Продукти:
1 л прясно мляко
400 г oбиновени бисквити
60 г ягодово или малиново нишесте
цветни пръчици
200 г смлени орехи по желание

Приготвяне:
Прясното мляко се слага на предварително загрят котлон да заври. Нишестето се разтваря в малко топла вода и после се добавя към прясното мляко, като се бърка до сгъстяване. В тавичка се нареждат един блат от обикновените бисквити, и отгоре се излива нишесте, след това отново бисквити и отново нишесте. Поръсва се с цветните пръчици за украса по избор. Може да се украси и със смлени орехи. Готовата торта се оставя да престои за час в хладилник за да се стегне.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Бързи рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft