Бишкотени торти и сладкиши

вход през zajenata.bg
609125

Бишкотена торта

750 г бишкоти, 1/2 л прясно мляко, 3 яйца, 180 г пудра захар, 125 г краве масло, 80 г смлени орехи, 20 г брашно, 2 праха ванилия.
 Млякото, яйцата, брашното и 60 г от захарта се сваряват, след което сместа се оставя да изстине, маслото се разбива с останалата захар до побеляване. Двата крема се смесват, като се внимава да не се пресече. Прибавят се орехите и ванилията. С този крем тортата се нарежда по следния начин: бишкотите на половинки се нареждат в тортена форма, застлана с хартия - ред бишкоти, ред крем, после пак бишкоти, крем и т.н. Най-отгоре се нареждат бишкоти, като леко се притискат. Тортата се оставя да престои 24 часа, докато се втвърди.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft