Какво да сготвим днес с наденица

вход през zajenata.bg
74795
Боб с наденица

Боб с наденица

6-8 сурови наденици
2 с. л. зехтин
3 скилидки чесън
2 х 400 г консервиран фасул
400 г консервирани домати, нарязани на кубчета
6 листа прясна салвия (градински чай)

сол
смлян черен пипер
1 с. л. зехтин, допълнително
Приготвяне:

• В средна тенджера се сгорещява мазнината.
• Прибавят се обелените и накълцани скилидки чесън.
• Задушават се 1 минута, след което се добавя отцеденият и измит фасул.
• Прибавят се доматите и листата градински чай.
• Всичко се оставя да къкри 5 минути или докато сосът се сгъсти леко.
• Отделно надениците се изпичат на скара или в друг тиган с допълнително мазнина до златист цвят и готовност.
• Готовите наденици се нарязват на 2-3 парчета и се прехвърлят към фасула.

1 2 3 4 5
6
7 8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft