Какво да сготвим днес с наденица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Наденица с кашкавал в йенска тенджера
74916

Наденица с кашкавал в йенска тенджера

6 бр. наденица (да не е много мазна)
150 г кашкавал
3 бр. яйца
100 мл прясно мляко
1 бр. домат
сол, черен пипер
30 г масло
магданоз

Разрязваме надениците на дълго, слагаме кашкавала в разреза и нареждаме в йена. Разбиваме яйцата с млякото, солта и черния пипер и заливаме надениците. Нарязваме домата на колелца и нареждаме отгоре (аз слагам и магданоза), слагаме капака и печем на 200С. При сервиране поръсваме с магданоз.

1 2
3
4 5 6 7 8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft