Какво да сготвим днес с наденица

вход през zajenata.bg
74797

Наденички с мед

2 кг свинска или телешка наденица
1 кг кромид лук

МАРИНАТА

50 мл червено вино
125 г мед
1/4 ч. л. люто чили на прах или лют червен пипер
1 ч. л. горчица
Приготвяне:

• За маринатата: всички продукти се разбъркват добре.
• Наденицата се поставя в голяма тенджера и се залива със студена вода.
• На слаб огън се довежда до кипване и след това се вари 5 минути.
• Водата се излива.
• Скарата се намаслява с олио и се нагрява.
• В огнеупорна тава се изсипва маринатата и се оставя близо до скарата.
• Надениците се нареждат върху скарата и се намазват с маринатата.
• След минута се обръщат и се намазват отново с маринатата.
• Така се процедира в течение на 10 минути, докато надениците се изпекат напълно, а повърхността им стане блестяща.
• Отново се намазват с маринатата и се прехвърлят в чиния.
• Лукът се нарязва на тънки филийки и се запича в една тава върху скарата.
• Разбърква се непрекъснато, като при необходимост се долива олио.
• Наденичките с  мед се сервират с лука, зелената салата и чеснов хляб. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft