Бърз и лесен сладкиш без яйца, с орехи и кисело мляко
    
    
     
                
            
                28 Септември 2015
            
            
            73180
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Содата се разбърква в киселото мляко, за да се угаси. Добавят се останалите продукти и всичко се разбърква много добре, като орехите се прибавят накрая. Брашното се добавя постепенно, докато се получи кексово тесто. Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена тавичка и се пече на предварително загрята умерена фурна (180 градуса) до готовност. Сладкишът се проверява със суха клечка - ако излезе суха, значи е изпечен.
Автор: lakomnik.bg
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








