Диети за отслабване с пилешко

вход през zajenata.bg
88384
Бърза диета с пиле Диета с ориз, пиле и ябълки Диета с пилешко Диета с пилешко 3 дни Диета с пиле и ананас

Бърза диета с пиле

За да възвърнем формата си, ще ни помогне 3-дневната диета с пиле.

* Диета с пиле се започва на първия ден вечерта и завършва на вечеря на третия ден.
* Менюто трябва да се спазва стриктно, а резултатът е килограм по-малко.
* Положителната страна на диетата е, че не е драстична, лесно се изпълнява и не оставя усещане за лишение.
* Предложените ястия са вкусни и напълно ни карат да забравим, че сме принудени да внимаваме как се храним.


Първи ден

Вечеря: Половин печено пиле на грил без кожата. Не трябва да се използват нито подправки, нито мазнина при приготвянето.
Втори ден

Закуска: 125 г обезмаслена извара, смесена със 100 г репички и 1 стрък пресен чесън.

Предиобедна закуска: 1 киви.

Обяд: Пиле по френски

Приготвя се по следния начин: нарязва се на дребно 1 глава кромид лук, 1/2 зелена чушка, 1 тиквичка, 1 домат, мащерка. В съвсем малко олио се задушава лукът, след което се прибавят 80 г пилешко месо, посолява се умерено и се изважда. Към лука се добавят тиквичката, чушката, доматът и мащерката, задушават се 5 минути и след това се слагат по желание 50 г прясно сирене. Зеленчуците и сиренето се използват като гарнитура. Сервира се топло.

3-дневна диета с пиле - килограм по-малко

Следобедна закуска: Половин краставица.

Вечеря: 1 филийка пълнозърнест хляб с 1 чаени лъжички нискомаслено масло и 2 парчета бяло пилешко месо, леко запечено без мазнина.
Трети ден

Закуска: 1 пълнозърнесто хлебче с 2 супени лъжици топено сирене и 1 чаена лъжичка сладко.

Предиобедна закуска: Половин банан.

Обяд: Пиле с портокали
Приготвя се по следния начин: изстисква се сокът на 1/2 портокал, другата половинка се нарязва на парченца. Счукват се 1 ч. л. семена от копър, добавя се 1 нарязана на ситно скилидка чесън и се слагат в портокаловия сок. В тази марината се накисват 100 г пилешки гърди и парченцата портокал и се оставят да престоят 1 час. Месото се изважда, посолява се съвсем леко и се изпържва в тефлонов тиган без мазнина. Нарязват се и се задушават 1 главичка фенхел (грудковата част на копъра, позната още под името резене), добавя се маринатата, слагат се и 3 маслини. След това се прибавя месото, върху него се нарежда малко нискомаслено сирене или кашкавал и всичко се задушава няколко минути.

Следобедна закуска: Половин банан.

Вечеря: сандвичи от 2 сухара, 2 листа зелена салата, 40 г нарязани пилешки гърди и 2 кръгчета пресен ананас.

1
2 3 4 5
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft