Сурова туршия рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бърза сурова туршия със зеленчуци по избор
2861079

Бърза сурова туршия със зеленчуци по избор

Зеленчуци - по избор - карфиол, зеле, моркови, целина, камби, чушки, зелени домати...сол - 30 - 50 г на всеки литър водавода - 10 лябълков оцет - 2 л

Почистете зеленчуците, нарежете ги или ги разделете на парчета и ги подредете плътно, като ги редувате в голям съд.

Кипнете водата с посоченото количество оцет и сол и оставете саламурата да изстине. На всеки литър вода добавете около 30-50 г сол.

Водата се долива догоре и отгоре зеленчуците се затискат. След 10 дена суровата туршия е готова за консумация.
 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft