Лесни идеи за вечеря

вход през zajenata.bg
476407

Бяла риба със сос

1 с. л. зехтин
1 глава кромид лук
400 г консервирани домати
1 ч. л. кафява захар
2-3 стръка прясна мащерка
1 с. л. соев сос
4 х 200 г филе от бяла риба (тилапия, пангасиус)
Приготвяне:

• Лукът се почиства и нарязва на ситно.
• От стръковете мащерка се откъсват листата.
• В голям тиган се сгорещява зехтинът.
• Добавя се лукът.
• Готви се 5 минути или до златист цвят.
• Прибавят се доматите, захарта, соевият сос и мащерката.
• Всичко се разбърква и довежда до кипване.
• Сосът се оставя да къкри на тих огън 5-7 минути.
• След това се нареждат филетата бяла риба.
• Тиганът се похлупва.
• Задушава 8-10 минути или докато омекне.
• Поднася се с печени или варени на пара картофи.

1 2 3 4 5 6
7
8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft