Ванилово кафе
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            2674
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	яйцa - 1 брой
	ванилова захар - 1 супена лъжица
	сметана - 1 супена лъжица разбита
	кафе - 100 мл шварц 
Сварете кафе - еспресо или шварц.
С миксер разбийте яйцето, ваниловата захар и сметаната.
Изсипете сместта в продълговата стъклена чаша, долейте с кафе без да разбърквате и поднесете топло.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








