Рецепти за шаран за Никулден

вход през zajenata.bg
151510

Вкусен шаран на фурна

Продукти:

1 шаран
сол
лимонов сок
2 големи глави кромид лук
125 мл (1/2 ч. ч.) сухо бяло вино
60 мл (1/4 ч. ч.) олио
смлян черен пипер
Приготвяне:

• Лукът се обелва и нарязва на филии.
• Шаранът се почиства от вътрешностите, измива се и се подсушава.
• Посолява се отвътре и отвън, след което се полива с лимон.
• Шаранът се оставя да престои 30-40 минути.
• Фурната се загрява на 180 С.
• Огнеупорна тава се намаслява, а дъното се поръсва с част от лука.
• По средата се поставя шаранът.
• Поръсва се с останалия лук, сух девесил и черен пипер..
• Полива се с олиото и виното.
• Шаранът се пече 35-45 минути.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft