Воловани с гъби

вход през zajenata.bg
Воловани с гъби
admin
Добавена от: admin
6425
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Изрежете със специална форма или с остър нож воловани (кръгли формички) от многолистното тесто, като направите максимално широка дупка (с чашка) в средата. Предвидете поне по 1 брой на човек. Подредете ги в намазнена тавичка и ги сложете за час в хладилника. След това ги пъхнете в сгорещена фурна и ги изпечете на 170-180 градуса. След като набъбнат, изключете фурната и ги оставете още 10-15 минути.

Нарежете гъбите на ситно и ги задушете с малко сол и масло, докато омекнат. Наръсете с малко брашно и разредете на гъста каша с малко вода и бяло вино.

Настържете кашкавала или пуснете 2 триъгълничета топено сирене. Подправете с лимоновия сок и черен пипер. Напълнете волованите с охладената смес. Настържете по малко кашкавал и ги запечете. Украсете с китка магданоз и с по една цяла гъбка.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft