Гриловани праскови с моцарела

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Гриловани праскови с моцарела
Гриловани праскови с моцарела
admin
Добавена от: admin
3711
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 праскови
4 топчета Моцарела
1ч.л. канела
1с.л. краве масло
2с.л. кафява захар
12 листа прясна мента

Прасковите се измиват много добре. По желание се белят. Срязват се на две. Отделя се костилката. След това половинките се режат още на 2. Маслото се разтопява. С него се мажат плодовете. Листата мента се измиват. Прасковите се запичат на грил- тиган или скара. Топчетата моцарела се режат на кръгове. Вземат се 4 десертни чинии. Аранжират се печени праскови, с кръгове Моцарела. Плодовете се поръсват с кафява захар и канела. Отстрани се слагат листа прясна мента. По желание може да се наръси с натрошени ядки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft