Гъбено суфле

вход през zajenata.bg
Гъбено суфле
admin
Добавена от: admin
7685
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Почистените и измити гъби се задушават. Режат се на много ситно или да се смелят в месомелачка или пасатор. Прави се сос бешамел (от брашното и млякото) и се добавят гъбите, настърганият кашкавал, жълтъците, солта, индийското орехче, като се бърка се добавят и разбитите на сняг белтъци. Получената смес се слага във форма за суфле, намазана с масло. Пече се и се поднася топло.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft