Да се поглезим с тези вкусни кюфтенца с кашкавал
    
    
     
                
            
                20 Януари 2016
            
            
            17840
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                В дълбок съд се поставят каймата и настърганият лук, и сместа хубаво се обърква. Добавят се галетата, солта, подправките, водата и содата. Каймата се обърква хубаво с ръка и се оставя да престои 1 час. След това се добавя кашкавалът, нарязан на кубчета, и каймата се обърква отново. Оформят се кюфтета (може да използвате за целта пластмасова капачка от течен шоколад). Пекат се на скара или се пържат в тиган със загрято олио.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








