 
                
            
	2 чаши брашно (по възможност безглутеново)
	4 ч.л. бакпулвер
	1/2 ч.л. (морска) сол
	1/2 ч.л. черен пипер
	1/3 чаша настъргано сирене Пармезан
	2 големи яйца
	1 1/2 чаши пълномаслено прясно мляко
	1/2 чаша спанак (замразен, предварително размразен и нарязан)
	3/4 чаша краве сирене
	3/4 чаша сушени домати, отцедени и нарязани 
	В голяма купа смесете брашното, бакпулвера, солта, пипера и пармезана. В друга купа разбийте яйцата и ги смесете с млякото, спанака, сушените домати и сиренето. Съберете мокрите и сухите съставки и бъркайте, колкото да се смесят. С лъжичка сипвайте от сместа в предварително намазнени формички за мъфини, така че да запълнят 3/4 от обема им. Печете ги около 12-15 минути, докато са готови отвътре, а отвън станат златисти.
	Оставете ги във формата за около 10 минути, след това ги обърнете върху решетка, за да изстинат напълно.  


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








