Палак панир - панирано сирене със спанак по индийски
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            12148
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	В дълбок тиган в олиото запържваме до златисто нарязаното на кубчета сирене.
	Изваждаме го и оставяме да се отцеди.
	В мазнината запържваме чушките /цели/ до кафеникаво.
	Поръсваме с кърито, разбъркваме, слагаме настъргания лук, скилидките чесън - счукани, и пържим 3-4 мин.
	Добавяме нарязания на тънки лентички спанак, посоляваме, разбъркваме и задушаваме на умерен огън, докато спанакът омекне.
	Тогава връщаме изпърженото сирене и задушаваме на тих огън, докато ястието остане на мазнина. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








