Палак панир - панирано сирене със спанак по индийски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Палак панир - панирано сирене със спанак по индийски
Палак панир - панирано сирене със спанак по индийски
admin
Добавена от: admin
12010
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

250 г сирене
500 г спанак
1 глава лук
4-5 скилидки чесън
2 люти чушки
2 ч. л. къри
1 1/2 к. ч. олио
сол

В дълбок тиган в олиото запържваме до златисто нарязаното на кубчета сирене.
Изваждаме го и оставяме да се отцеди.
В мазнината запържваме чушките /цели/ до кафеникаво.
Поръсваме с кърито, разбъркваме, слагаме настъргания лук, скилидките чесън - счукани, и пържим 3-4 мин.
Добавяме нарязания на тънки лентички спанак, посоляваме, разбъркваме и задушаваме на умерен огън, докато спанакът омекне.
Тогава връщаме изпърженото сирене и задушаваме на тих огън, докато ястието остане на мазнина. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft