Домашна баница с риба
    
    
     
                
            
                29 Януари 2013
            
            
            8385
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                От брашното, щипка сол, 30 г масло, яйцето, 1 ч.л. (5 мл) оцет и малко хладка вода се приготвя меко тесто, което се изтегля на кърпа (както за щрудел). Плънката се приготвя от бланширано в подсолена и подкиселена с оцет кипяща вода рибено филе, отцедено, почистено от кожа и кости, надробено и подправено с магданоз и парченца лимон (обелен и без семки). Плънката се разстила върху тестото, след което с помощта на кърпата се увива руло. Рулото се навива като охлюв в намазана с масло тавичка, наръсва се с останалото масло и по желание с малко сусам или мак, и се пече 25 минути в силна фурна. Нарязва се с остър нож и се поднася със лимонови резенчета.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








