Домашна яхнийка с телешко и зелен фасул

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Домашна яхнийка с телешко и зелен фасул
Домашна яхнийка с телешко и зелен фасул
admin
Добавена от: admin
10442
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Месото се почиства от жилите и се нарязва на кубчета. Запържва се добре от всички страни в тенджерка, след което към него се добавя накълцаният лук и също се запържва. Щом поомекне лукът, се добавят червеният пипер и разреденото с малко вода доматено пюре - колкото да покрие месото. Осолява се на вкус, тенджерата се затваря с капак и се вари на умерен огън до омекване на месото. Щом поомекне, към него се прибавя почистеният и нарязан зелен боб, както и накълцаните домати и нарязаният чесън. Малко преди да се дръпне от огъня, към ястието се добавят размитото в малко вода брашно и маслото. Наръсва се с наситнения магданоз и копър и се поднася с лъжица кисело мляко.

 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft