Елементарен ябълков сладкиш с перфектен вкус и чуден аромат
    
    
     
                
            
                 5 Април 2016
            
            
            32455
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Лесен сладкиш и то само от сухи съставки - ябълките са тези, които го правят изключително вкусен и сочен. Опитайте! 
1. Обелете и настържете ябълките. Всички останали съставки (с изключение на маргарина) разбъркайте хубаво в купа. 
2. В намазнена и набрашнена тавичка с диаметър 26 см сложете една трета от сухата смес, а отгоре разпределете половината от ябълките. След това покрийте с втората част от сухата смес и отново пласт настъргани ябълки. Отгоре нанесете последната третина от сместа с грис и накрая залейте всичко хубаво с разтопено масло (маргарин). 
3. В тестото оформете малки дупки, за да попие маслото, и печете на 200 градуса около 30 минути. Охладения сладкиш по желание поръсете с с канела и пудра захар. 

Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








