Задушено пиле с бяло вино
    
    
     
                
            
                11 Септември 2013
            
            
            18644
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Смесете маслото със сол, счукан черен пипер и стрит розмарин. Намажете пилето със сместа отвътре и отвън. Сложете го в тенджерата под налягане. Залейете с 1/2 чаша гореща вода и виното. Затворете тенджерата и варете около 15 мин.
	Поднесете със задушени в масло зеленчуци, картофено пюре и салата. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








