Запечени равиоли с гъби и чеснов сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Запечени равиоли с гъби и чеснов сос
Запечени равиоли с гъби и чеснов сос
admin
Добавена от: admin
16442
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

равиоли - готови 300 гр.
лук - 1 глава
сол
моркови - 2 бр.
домати - 3 бр.
гъби - 100 гр.
грах – замразен 100 гр.
царевица - 100 гр. от консерва
олио - 3 с. л.
масло - 1 с. л.
сирене - моцарела 100 гр.
сос - чеснов 200 гр. 

Равиолите се варят в подсолена води и отцеждат в гевгир.

Лукът и морковите се нарязват на малки кубчета. Доматите се попарват, обелеват, отделят се семената и нарязват на парчета. Гъбите се нарязват на парчета.

Грахът се размразява. Царевицата се отцежда. Приготвените зеленчуци и запържете в олио за 3–4 минути, след това се добавят равиолите.

Получената смес се слага в намазнена тавичка, полива се с готовия чеснов сос, смесен с нарязаното на кубчета сирене. Запечете във фурната за 40 минути при 200 градуса. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft