 
                
            В тиган за пържене сложете да се загрее малко олио. В загрятото олио пуснете кромида да се изпържи. След това, когато омекне, поставете чесъна и запържете за кратко. Добавете гъбите и подправете със сол и черен пипер + подправки по желание. Ако използвате пиле, сега е моментът, когато трябва да го поставите. Задушавайте, докато месото омекне и побелее. През това време, направете соса Бешамел (по изпитана от вас рецепта). В тиган за тавичка подредете картофите, като за мусака.
Овкусете с малко сол и черен пипер. Върху картофите разпределете плънката. 
Върху плънката налейте соса Бешамел, покрийте  още един ред картофи и отгоре излейте разбитата сметана. 
Върху цялото ястие поръсете настъргания кашкавал. 
Сложете да се пече в предварително загрята фурна на 230 градуса, около час и половина, докато картофите (и месото) омекнат. 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








