16 Април 2012
                
                79275
            
                                                                        Защо е полезна кората
                                                                                                С какво са полезни лавандулата и розмаринът
                                                                                                Защо да ползваме шам фъстък в салатата
                                                                                                Защо да заместим захарта с мед
                                                                                                Защо да дишаме дълбоко
                                                                                                Полезни ли са яйцата
                                                                                                Защо е полезна пълнозърнестата закуска
                                                                                                Защо да изтягаме краката си
                                                                                                Защо е полезно авокадото
                                                                                                Защо да ядем сушени смокини
                                                                                                
                            Защо трябва да закусваме с плодова салата
                                                                                                Защо трябва да се целуваме страстно
                                                                                                Защо трябва да държим главата си изправена
                                                                                                Каква е ползата от зеления чай
                                                            
                Защо трябва да закусваме с плодова салата
Защо? Повишава приема на антиоксиданти.
Една смесена салата от портокали, ябълки, грозде и боровинки осигурява 5 пъти повече антиоксиданти, отколкото ако ядете тези плодове по отделно. Съставките, които да включите в плодовата салата, подредени според съдържанието на феноли (вещества, които понижават риска от хронични заболявания) са: червени боровинки, ябълки, червено грозде, ягоди, ананас, банани, праскови, портокали и круши
Още от "Здравни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







