Какво да сготвя с гъби

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кавърма от пилешко с гъби
446055

Кавърма от пилешко с гъби

1 кг. пилешко месо без кокал
300 гр. пресни гъби
един буркан от 0,700 гр. печени белени чушки
500 гр. белени домати
три средно големи глави лук
250 гр. бяло вино

Начин на приготвяне:
Запържва се месото до златисто, добавят се лука на филийки, изчистените гъби нарязани на филийки отново. Добавят се чушките, доматите и всичко това се задушава добре. След това се слага бялото вино и вода също колкото виното. Вари се на бавен огън докато соса не придобие средна гъстота. Сервира се топло с нарязан джоджен, пресен пожелание.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft