Стафидите-за повече енергия и по-малко мазнини

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да използваме стафидите:
25206

Как да използваме стафидите:

 

• За да възстановите изсъхнали стафиди, ги накиснете в малко гореща вода, която после също можете да добавите в рецептата.

• Стафидите са подходящи за повечето печени сладкиши. Можете да ги добавите към хляба, кекса или сладките.

• Можете да добавите стафиди, лук и чушки към кафявия ориз и така да създадете едно леко допълнително блюдо.

• Сладкият вкус на стафидите ги прави подходяща част от плънката на всички пълнени домашни птици. 

1 2 3 4 5
6
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft