25 Юни 2012
                
                16478
            
                                                                        Как да подбираме и съхраняваме праскови
                                                                                                Как да подбираме и съхраняваме череши
                                                                                                Как да подбираме и съхраняваме динята
                                                                                                Как да подбираме и съхраняваме сливите
                                                                                                Как да подбираме и съхраняваме малините и къпините
                                                                                                Как да подбираме и съхраняваме боровинките
                                                                                                Как да подбираме и съхраняваме авокадото
                                                                                                
                            Как да подбираме и съхраняваме смокини
                                                                                                Как да подбираме и съхраняваме кивито
                                                            
                Как да подбираме и съхраняваме смокини
	Как да ги подбираме?
	Най-важният и лесен критерии за познаване на хубавата смокиня, е нейният аромат. Плодът трябва да е средно твърд и в капковидна форма.
	Как да ги съхраняваме?
	Издържат до пет дни в хладилник, ако няма влага и са напълно узрели.
Още от "Съвети за дома"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







