Полезните свойства на целината

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Какво да знаем за листата от целина
94270

Какво да знаем за листата от целина

• Стъблата се консумират сурови със сос а ла крем или бланширани и изпечени на жар.

• Жилките се махат с нож за белене на зеленчуци. 

• Листата се слагат пестеливо в супи, сосове, зелени салати и бульон за варене на риба.  

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft