Полезните свойства на целината

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Къде да използваме варена целина
94298

Къде да използваме варена целина

Варена целина се слага в говеждото варено. Може да се запържва в масло, да се прави на огретен, като най-напред се свари в смес от сметана и мляко и после се комбинира със сурови ябълки. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft