Канапе с риба и домат
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            3264
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Рибата се почиства, като вътрешностите се изваждат; главата, перките и костта се отстраняват. Подсушава се и се поръсва със сол. Всяко филе се набрашнява и се изпържва в предварително загрято олио.
	Филиите се нареждат в предварително намаслена тава и се пекат при температура 200 градуса, докато се зачервят. След това се обръщат и се запичат и от другата страна.
	Лукът се нарязва на колелца. В по-дълбок съд се слагат зехтинът, оцетът, намачканият чесън, солта и накъсаните листа босилек и се разбърква. Доматът се нарязва на тънки филии и се поставя да престои в маринатата.
	Сервира се, като върху всяка изпечена филийка се поставя шайба лук, парче риба и резен домат и се залива с доматената марината.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








