5 Март 2012
                
                218610
            
                                                                        Какви са свойствата на кафявия ориз
                                                                                                Как да обработваме кафявия ориз преди да го приготвим
                                                                                                Кои са най-добрите сортове кафяв ориз
                                                                                                Ориз със зеленчуци и кашкавал
                                                                                                
                            Кафяв ориз с леща
                                                                                                Ориз с кашкавал
                                                                                                Кафяв ориз със сос от сурови домати
                                                                                                Диета с кафяв ориз
                                                            
                Кафяв ориз с леща
	1 ч.ч. зелена леща (може и кафява)
	3 с.л. зехтин
	2 глави лук
	2 ч.ч. кафяв ориз (може и нормален, дългозърнест)
	сол, черен и бял пипер, кимион
	
	Сварява се лещата за около 20 минути. Загрява се зехтина и в него нарязаният на ситно лук се запържва до зачервяване. Прибавя се ориза и подправките и се запържва още 2 минути. Добавя се прецедената леща и 4 и 1/2 ч.ч. вряща вода. Вари се на тих огън за около 20 минути. Сваля се от котлона, но ястието остава захлупено за още 15 минути.
	 
Още от "Съвети отслабване"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







