Каша с агнешко и чесън
    
    
    
                
            
                27 Февруари 2012
            
            
            9633
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 с.л. оцет
	125 гр. масло
	750 гр. агнешко месо
	50 гр. брашно тип 500
	10 ск. чесън стар
	1 ч.л. червен пипер
	2 гр. черен пипер млян
Месото се отделя от костите, нарязва се на късчета, залива се с 4-5 ч.ч. подсолена вода и се вари до омекване. Брашното се размива с малко бульон от месото и при непрекъснато разбъркване се разрежда с останалия бульон. След като поври десетина минути към кашата се прибавят месото, мазнината, червения пипер, счукания чесън, оцета, черен пипер и сол на вкус. След 10-15 минути ястието се отстранява от огъня.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








