Кестени в бекон

вход през zajenata.bg
Кестени в бекон
admin
Добавена от: admin
16514
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Накиснете няколко клечки за зъби в купа с вода. Загрейте фурната на 190 градуса. В зависимост от размера на бекона, нарежете всеки резен на 4-6 по-малки парчета - достатъчно големи, така че да могат да обвият кестена само един път. Увийте всеки кестен и забодете по една клечка за зъби, за да прикрепите бекона. Сложете във фурната за 20 минути върху покрита с хартия за печене тава. 

Междувременно смесете кафявата захар, кетчупа, майонезата и соса Уорчестър и ги хомогенизирайте. След 20 минути във фурната извадете кестените от тавата и ги прехвърлете върху хартиени салфетки, за да се попие малко от мазнината. Избършете и тавата от излишната мазнина. Потопете всеки кестен в соса и го върнете в тавичката. Печете още 30 минути, след което време беконът трябва да е хрупкав и приятно зачервен на цвят. Поднесете горещи, по желание с още кетчуп или горчица.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft