Кои пролетни треви трябва да присъстват на трапезата ни

вход през zajenata.bg
19528
Спанак Киселец Естрагон Мента Кориандър Кресон

Киселец

Французите подкислявали с киселец спанака. Нашите предци първоначално го смятали за плевел, но в последствие открили вкусовите му качества и започнали да го използват в пролетните ястия . В това растение се съдържат витамини и минерали от А до Я. Все пак, трябва да се внимава с него, тъй като консумацията му повече от два пъти седмично може да доведе до излишък на оксалова киселина, което води до проблеми с бъбреците.

1 2 3 4
5
6
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft