28 Февруари 2013
                
                20383
            Киселец
Французите подкислявали с киселец спанака. Нашите предци първоначално го смятали за плевел, но в последствие открили вкусовите му качества и започнали да го използват в пролетните ястия . В това растение се съдържат витамини и минерали от А до Я. Все пак, трябва да се внимава с него, тъй като консумацията му повече от два пъти седмично може да доведе до излишък на оксалова киселина, което води до проблеми с бъбреците.
Здраве
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







