Малки и полезни хитринки от кухнята

вход през zajenata.bg
43764

Когато готвите ориз

Когато готвите ориз , който ще сервирате с пикантно ястие, не го солете. Така той ще контрастира с пикантните подправки. Така правят готвачите в Тайланд и в Китай, за да е по-вкусно.

Ако искате да добавите подправки във виното, трябва да знаете, че ванилия, кафе-мока, шоколад и канела са твърде тежки за виното. За него са по-подходящи карамфил и индийско орехче.

Варените зеленчуци съдържат точно толкова витамин А, колкото и когато са в сурово състояние. За да го усвои организмът обаче, му трябва някаква мазнина, най-добре е да ги смесите със зехтин.

Въпреки традицията десертът да се яде накрая напоследък се лансира тенденцията той да се сервира в минивариант преди основното ядене. Смята се, че аперитивът, придружен с малък десерт, убива вълчия апетит.

1 2
3
4
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft