Коледни рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Коледни бонбони с какао и ром
188696
Коледни бонбони с какао и ром

Коледни бонбони с какао и ром

2 с. л. мед
60 мл ром
20 г неподсладено какао
60 г пудра захар
125 г ситно смляни вафли или бисквити
150 г предварително запечени смлени бадеми

• Всички съставки се смесват заедно, до получаването на гладко тесто.
• Консистенцията му е доста лепкава и трудна за работа, затова е хубаво да го оставите в хладилника, завито във свежо фолио за поне 2 часа( може и цяла нощ).
• След това става изключително лесно да се работи с него.
• С лъжичка или пръсти оформете топчета и ги оваляйте в предпочитаната глазура.
• Ако не желаете да ползвате алкохол, може да го замените с портокалов сок, или друг, по ваш избор.
• За овалване на готовите бонбони има много варианти: пудра захар, какао, смлени ядки, разтопен шоколад, шоколадови пръчици. 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft