Крем за торта
    
    
    
                
            
                 8 Януари 2013
            
            
            76149
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Сложете млякото да заври с ванилията. През това време разбъркайте добре жълтъците със захарта до гъст крем. Добавете брашното и нишестето. Към получената смес прибавете малка част от заврялото мляко. Разбъркайте много добре (за да не се образуват бучки) и изсипете при останалото мляко на огъня. Бъркайте, докато заври - 10 секунди, след което свалете крема от огъня.
	По желание го ароматизирайте с още ванилия или есенция на вкус.
	Така полученият крем може да използвате за пълнеж на торти, еклери, понички и други сладкарски изделия.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








